Hvor lang tid tager flyveturen fra Antalya, Tyrkiet til Berlin, Tyskland

Flyvetid AYT - TXL

03 h 16 min

Afstanden mellem AYT og TXL er 2213.25 km

Vi vurderer at flyveturen vil tage: 03 timer og 16 minutter

Antalya, Tyrkiet - Berlin, Tyskland

Lufthavne:

fra: Antalya, AYT
til: Tegel, TXL

Flyselskaber:
Air Berlin

Varigheden af flyveturen fra Antalya, Tyrkiet til Berlin, Tyskland

Vi vurderer at flyveturen vil tage: 03 timer og 16 minutter.

Ved beregning af flyvetiden baserer vi på den antagelse, at den gennemsnitlige flyhastighed for et passagerfly er 500 miles i timen, svarende til 805 kilometer i timen eller 434 knob. Vi tilføjer yderligere 30 minutter til flyveturens samlede varighed, som normalt går tabt ved start og landing af flyet. Realtiden for din flyvetur kan også variere afhængigt af vindhastigheden og vejrforholdene og forholdene i lufthavnen.

Til den samlede flyvetid er også inkluderet yderligere 30 minutter, hvilket normalt går tabt ved start og landing af flyet. Hvis du planlægger din flyverejse omhyggeligt, skal du også tage hensyn til yderligere faktorer, såsom flyets taxeringstidspunkt i lufthavnen og adgang til landingsbanen, samt at nå destinationsporten efter landing på destinationslufthavnen. Hvis du giver bagage, skal du også medregne, at den kommer sent, derfor hvis du har travlt, brug hellere håndbagage.

Flyvetidsberegninger er baseret på en flyvning mellem to byer i en lige linje. I dette tilfælde er det en flyvning mellem Antalya og Berlin, eller omkring 2213.25 kilometer.

Din flyverejse begynder i Antalya og slutter i Berlin.

Nyheder: vidste du det?

Hvis du ønskede at flyve med Zeppelin i stedet for et jetfly, ville du nå din destination i: 18 timer og 55 minutter.
Vols au départ de Antalya
Vols au départ de Berlin