Hvor lang tid tager flyveturen fra Houston, USA til Dallas, USA

Flyvetid HOU - DAL

00 h 59 min

Afstanden mellem HOU og DAL er 385.29 km

Vi vurderer at flyveturen vil tage: 00 timer og 59 minutter

Houston, USA - Dallas, USA

Lufthavne:

fra: William P Hobby, HOU
til: Dallas Love Fld, DAL

Flyselskaber:
AirTran Airways

Varigheden af flyveturen fra Houston, USA til Dallas, USA

Vi vurderer at flyveturen vil tage: 00 timer og 59 minutter.

Ved beregning af flyvetiden baserer vi på den antagelse, at den gennemsnitlige flyhastighed for et passagerfly er 500 miles i timen, svarende til 805 kilometer i timen eller 434 knob. Vi tilføjer yderligere 30 minutter til flyveturens samlede varighed, som normalt går tabt ved start og landing af flyet. Realtiden for din flyvetur kan også variere afhængigt af vindhastigheden og vejrforholdene og forholdene i lufthavnen.

Til den samlede flyvetid er også inkluderet yderligere 30 minutter, hvilket normalt går tabt ved start og landing af flyet. Hvis du planlægger din flyverejse omhyggeligt, skal du også tage hensyn til yderligere faktorer, såsom flyets taxeringstidspunkt i lufthavnen og adgang til landingsbanen, samt at nå destinationsporten efter landing på destinationslufthavnen. Hvis du giver bagage, skal du også medregne, at den kommer sent, derfor hvis du har travlt, brug hellere håndbagage.

Flyvetidsberegninger er baseret på en flyvning mellem to byer i en lige linje. I dette tilfælde er det en flyvning mellem Houston og Dallas, eller omkring 385.29 kilometer.

Din flyverejse begynder i Houston og slutter i Dallas.

Nyheder: vidste du det?

Hvis du ønskede at flyve med Zeppelin i stedet for et jetfly, ville du nå din destination i: 03 timer og 18 minutter.
Vols au départ de Houston
Vols au départ de Dallas