Hvor lang tid tager flyveturen fra Istanbul, Tyrkiet til Iğdır, Tyrkiet

Flyvetid IST - IGD

02 h 06 min

Afstanden mellem IST og IGD er 1279.45 km

Vi vurderer at flyveturen vil tage: 02 timer og 06 minutter

Istanbul, Tyrkiet - Iğdır, Tyrkiet

Lufthavne:

fra: Ataturk, IST
til: Igdir, IGD

Flyselskaber:
Turkish Airlines

Varigheden af flyveturen fra Istanbul, Tyrkiet til Iğdır, Tyrkiet

Vi vurderer at flyveturen vil tage: 02 timer og 06 minutter.

Ved beregning af flyvetiden baserer vi på den antagelse, at den gennemsnitlige flyhastighed for et passagerfly er 500 miles i timen, svarende til 805 kilometer i timen eller 434 knob. Vi tilføjer yderligere 30 minutter til flyveturens samlede varighed, som normalt går tabt ved start og landing af flyet. Realtiden for din flyvetur kan også variere afhængigt af vindhastigheden og vejrforholdene og forholdene i lufthavnen.

Til den samlede flyvetid er også inkluderet yderligere 30 minutter, hvilket normalt går tabt ved start og landing af flyet. Hvis du planlægger din flyverejse omhyggeligt, skal du også tage hensyn til yderligere faktorer, såsom flyets taxeringstidspunkt i lufthavnen og adgang til landingsbanen, samt at nå destinationsporten efter landing på destinationslufthavnen. Hvis du giver bagage, skal du også medregne, at den kommer sent, derfor hvis du har travlt, brug hellere håndbagage.

Flyvetidsberegninger er baseret på en flyvning mellem to byer i en lige linje. I dette tilfælde er det en flyvning mellem Istanbul og Iğdır, eller omkring 1279.45 kilometer.

Din flyverejse begynder i Istanbul og slutter i Iğdır.

Nyheder: vidste du det?

Hvis du ønskede at flyve med Zeppelin i stedet for et jetfly, ville du nå din destination i: 10 timer og 56 minutter.
Vols au départ de Istanbul
Vols au départ de Iğdır