Hvor lang tid tager flyveturen fra København, Danmark til Kairo, Egypten

Flyvetid CPH - CAI

04 h 29 min

Afstanden mellem CPH og CAI er 3196.74 km

Vi vurderer at flyveturen vil tage: 04 timer og 29 minutter

København, Danmark - Kairo, Egypten

Lufthavne:

fra: Kastrup, CPH
til: Cairo Intl, CAI

Flyselskaber:
Egyptair

Varigheden af flyveturen fra København, Danmark til Kairo, Egypten

Vi vurderer at flyveturen vil tage: 04 timer og 29 minutter.

Ved beregning af flyvetiden baserer vi på den antagelse, at den gennemsnitlige flyhastighed for et passagerfly er 500 miles i timen, svarende til 805 kilometer i timen eller 434 knob. Vi tilføjer yderligere 30 minutter til flyveturens samlede varighed, som normalt går tabt ved start og landing af flyet. Realtiden for din flyvetur kan også variere afhængigt af vindhastigheden og vejrforholdene og forholdene i lufthavnen.

Til den samlede flyvetid er også inkluderet yderligere 30 minutter, hvilket normalt går tabt ved start og landing af flyet. Hvis du planlægger din flyverejse omhyggeligt, skal du også tage hensyn til yderligere faktorer, såsom flyets taxeringstidspunkt i lufthavnen og adgang til landingsbanen, samt at nå destinationsporten efter landing på destinationslufthavnen. Hvis du giver bagage, skal du også medregne, at den kommer sent, derfor hvis du har travlt, brug hellere håndbagage.

Flyvetidsberegninger er baseret på en flyvning mellem to byer i en lige linje. I dette tilfælde er det en flyvning mellem København og Kairo, eller omkring 3196.74 kilometer.

Din flyverejse begynder i København og slutter i Kairo.

Nyheder: vidste du det?

Hvis du ønskede at flyve med Zeppelin i stedet for et jetfly, ville du nå din destination i: 27 timer og 19 minutter.
Vols au départ de København
Vols au départ de Kairo