Hvor lang tid tager flyveturen fra Palma, Spanien til Cork, Irland

Flyvetid PMI - ORK

02 h 31 min

Afstanden mellem PMI og ORK er 1617.16 km

Vi vurderer at flyveturen vil tage: 02 timer og 31 minutter

Palma, Spanien - Cork, Irland

Lufthavne:

fra: Son Sant Joan, PMI
til: Cork, ORK

Flyselskaber:
Aer Lingus

Varigheden af flyveturen fra Palma, Spanien til Cork, Irland

Vi vurderer at flyveturen vil tage: 02 timer og 31 minutter.

Ved beregning af flyvetiden baserer vi på den antagelse, at den gennemsnitlige flyhastighed for et passagerfly er 500 miles i timen, svarende til 805 kilometer i timen eller 434 knob. Vi tilføjer yderligere 30 minutter til flyveturens samlede varighed, som normalt går tabt ved start og landing af flyet. Realtiden for din flyvetur kan også variere afhængigt af vindhastigheden og vejrforholdene og forholdene i lufthavnen.

Til den samlede flyvetid er også inkluderet yderligere 30 minutter, hvilket normalt går tabt ved start og landing af flyet. Hvis du planlægger din flyverejse omhyggeligt, skal du også tage hensyn til yderligere faktorer, såsom flyets taxeringstidspunkt i lufthavnen og adgang til landingsbanen, samt at nå destinationsporten efter landing på destinationslufthavnen. Hvis du giver bagage, skal du også medregne, at den kommer sent, derfor hvis du har travlt, brug hellere håndbagage.

Flyvetidsberegninger er baseret på en flyvning mellem to byer i en lige linje. I dette tilfælde er det en flyvning mellem Palma og Cork, eller omkring 1617.16 kilometer.

Din flyverejse begynder i Palma og slutter i Cork.

Nyheder: vidste du det?

Hvis du ønskede at flyve med Zeppelin i stedet for et jetfly, ville du nå din destination i: 13 timer og 49 minutter.
Vols au départ de Palma
Vols au départ de Cork